Est. 2011

Al meer dan 10 jaar maken wij jou blij met onze koffie. Op events, festivals, op locatie met Betty (onze Volkswagen T2a pick-up) en in onze espressobar.

Fijn dat je ons gevonden hebt. We zijn er voor je.


Volg jij ons al op Instagram? Blijf op de hoogte en tag ons! #heiligboontjeespresso


heiliggggreserveer nu : 0655-178458

Lange Bisschopstraat 5 Deventer Heilig Boontje Espressobar

EINDELIJK!


Na ruim 5 jaar gaat er weer een Heilig Boontje Espressobar komen, nu in Deventer! Eén van de oudste en leukste steden van Nederland! We hebben de sleutels in december gekregen en hopen april 2023 open te gaan. Naast onze bekende gezelligheid en gastvrijheid, de beste koffie door Het Hoofdkwartier gebrand, huisgemaakte heerlijkheden (wie kent de beroemde Brownie nog!) en een goed glas wijn of een biertje met wat bites.

IEDEREEN is van harte welkom, hou de website of de socials in de gaten voor de feestelijke opening, de kaart en natuurlijk de openingstijden.


INSTAGRAM heiligboontje

Facebook Heilig Boontje Espresso

website www.heiligboontjeespresso.nl

Voor de verbouwing. Er gaat een nieuwe prachtige bar in komen, gezellige inrichting, veel planten en mooie zitjes. Echt Heilig Boontje vibes dus, met fijne muziek.

De hoek aan de Sandrasteeg, tussen boekhandels Praamstra en Broekhuis. Kun je je nieuwe boek heerlijk beginnen met een goede kop koffie.